Un bărbat a fost omorât în bătaie de doi tineri lângă Piaţa Crângaşi din București. Agresorii au fost reținuți

Data actualizării: Data publicării:
locul crimei
Un bărbat a fost omorât în bătaie de doi tineri lângă Piaţa Crângaşi din București.

Un bărbat de 46 de ani a decedat, marţi seară, în urma unui conflict cu doi tineri, de 16 şi 20 de ani, în apropierea parcului Crângaşi din Capitală.

"La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20,25, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alţi doi bărbaţi", informează Biroul de presă al DGPMB, citat de Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

"Totodată, la faţa locului un echipaj de prim-ajutor, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei", arată sursa citată.

Cei doi tineri bănuiţi de săvârşirea faptei au fost identificaţi şi depistaţi, aflându-se la sediul secţiei.

Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi dispunerea măsurilor legale care se impun.

Trupul neînsufleţit va fi condus la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri