Un bărbat din Neamț s-a sinucis în fața ușii locuinței, după o ceartă cu soția care nu l-a lăsat să intre în casă

Data publicării:
112
Câteva ore mai târziu, femeia și-a văzut soțul prin vizor într-o poziție anormală și a decis să sune la 112.

Tragedie, marți după-amiaza, într-un bloc de locuințe din Roman. Un bărbat de 56 de ani s-a sinucis în fața ușii, după o ceartă cu soția. Pentru că bărbatul venise beat acasă și a început să lovească ușa și să o agreseze verbal, femeia a decis să nu-l lase să intre în casă. Câteva ore mai târziu, soția și-a văzut soțul prin vizor într-o poziție anormală și a decis să sune la 112, scrie știri-neamt.ro.

Tragedia a avut loc marți, la etajul 4 al unui bloc de locuințe din Roman. În jurul orei 13:00, bărbatul venise acasă și, pe fondul consumului de alcool, a început să lovească ușa locuinței și să-i adreseze injurii soției sale.

Pentru că s-a temut că îi va face rău, femeia a decis să nu-l lase în locuință. Câteva ore mai târziu, tot ea a fost cea care a sunat la Poliție, după ce s-a uitat prin vizor și și-a văzut soțul într-o poziție anormală. Bărbatul, scrie sursa citată, era spânzurat de scara de acces din podul blocului.

"La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, la etajul 4 al unui bloc din Roman, a fost identificată o persoană decedată. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana în cauză este un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Roman.

În jurul orei 13:00, bărbatul ar fi venit la domicliu, iar pe fondul consumului de alcool, acesta ar fi lovit ușa locuinței, adresând injurii soției. Urmare a stării de temere create, soția nu i-ar fi permis accesul în imobil, iar în jurul orei 18:30 a observant, prin intermediul vizorului, că bărbatul se află într-o poziție nefirească în dreptul ușii, alertând autoritățile.

Echipajul medical prezentat la fața locului a declarat decesul bărbatului. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț pentru efectuarea necropsiei.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri