Un microbuz s-a răsturnat pe DN25: O femeie a murit şi alți patru pasageri sunt răniți

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta
FOTO: Shutterstock

Un autobuz s-a răsturnat miercuri seară, pe DN25, la ieşire din localitatea Tudor Vladimirescu, în urma accidentului rutier o femeie fiind declarată decedată, iar alţi patru pasageri răniţi. Traficul rutier este blocat în totalitate în acest moment în vederea acordării de îngrijiri medicale persoanelor rănite, precum şi a efectuării cercetării la faţa locului, informează IPJ Galaţi.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 54 de ani, din comuna Iveşti, în timp ce conducea un autobuz ce efectuează curse regulate Galaţi - Tecuci, pe DN 25, având direcţia de deplasare către Tecuci, la ieşire din comuna Tudor Vladimirescu, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe o parte. Din păcate, în urma evenimentului rutier a decedat o femeie cu vârsta de 48 de ani, din comuna Tudor Vladimirescu şi au fost rănite 4 persoane de sex masculin, printre aceştia aflându-se şi conducătorul auto. În autobuz se aflau în acel moment aproximativ 10 persoane", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Galaţi.

La faţa locului au intervenit şi echipaje de pompieri de la descarcerare din cadrul ISU Galaţi şi echipaje medicale din cadrul SMURD Galaţi, care au acordat primul ajutor victimelor, astea urmând a fi transportate la spital.

La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ.

"Traficul rutier este blocat în totalitate în acest moment în vederea acordării de îngrijiri medicale persoanelor rănite, precum şi a efectuării cercetării la faţa locului, urmând ca în scurt timp să fie reluat", precizează IPJ Galaţi.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri