Un tânăr de 23 de ani a fost arestat după ce a jefuit un bărbat fără adăpost

Data publicării:
cersetor
Foto: Shutterstock

Un tânăr din oraşul Ştefăneşti, suspectat că a atacat un bărbat fără adăpost şi i-a furat telefonul mobil şi banii, a fost identificat şi arestat preventiv pentru tâlhărie calificată, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Suspectul a fost depistat la aproape două săptămâni de la comiterea faptei de către ofiţerii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, cu sprijinul poliţiştilor de la Secţia 4 şi ai celor din oraşul Ştefăneşti, scrie Agerpres.

"Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 29 februarie a.c., în jurul orei 22,00, persoana vătămată, bărbat de 46 de ani, ce face parte din categoria persoanelor fără adăpost, a fost deposedată prin acte de violenţă de un telefon mobil şi de suma de 270 de lei, de către un bărbat necunoscut, identificat ulterior în persoana unui tânăr de 23 de ani, din Ştefăneşti", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Suspectul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, Judecătoria Piteşti dispunând ulterior arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri