Cerere inedită la Primăria Timișoara: patru străzi să poarte numele romilor care au cumpărat case!

Data publicării:
stoia

”Timișoara să se numească Romm Ania”, cere Marcel Horga

”E tragico-comic, e clar însă că omul are o nemulțumire foarte mare”, spune viceprimarul Traian Stoia, care anunță că va sta de vorbă cu cel care a făcut cererea, Marcel Horga, cel care semnează ”revoluționar turnător conspirat”. Traian Stoia a precizat că nu e de acord cu redenumirea, astfel, a străzilor:

- bulevardul CD Loga să se numească strada Cârpaci Vladimir;
- strada Iosif Nemoianu să se numească strada Cârpaci Ionelaș;
- strada Caraiman să poarte numele de strada Stancu Vișinel Rudolf;
- Calea Torontalului să fie redenumită strada Mihai Ion.

”Timișoara să se numească Romm Ania”, dorește Marcel Horga, care cere această redenumire, căci ”secretarul primăriei de șase legislaturi știe de ce”! 

Iată cererea cu pricina, pusă la dispoziția presei de viceprimarul Timișoarei Traian Stoia:

 
Situația clădirilor din Timișoara, ajunse în proprietatea unor familii de romi, a ajuns, din nou, în atenția opiniei publice după ce Secția de pneumologie și pneumoftiziologie a Spitalului de Copii a fost evacuată în favoarea lui Vladimir Cârpaci. CITEȘTE: O situație dureroasă: o secție de spital, evacuată la Timișoara

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat pe Facebook, înaintea unei întâlniri cu liderii romilor, că ”Îi voi spune și direct d-lui Cârpaci că am cerut Poliției și Parchetului să investigheze toate acumulările masive suspecte de proprietăți imobiliare din perioada 1990 - prezent. Dacă dl. Cârpaci se consideră nevinovat, nu trebuie să-și facă nicio grijă. Cineva, însă, tot trebuie să fie și vinovat și eu nu cer decât identificarea și pedepsirea acestuia / acestora”. CITEȘTE: Ce cere Robu romilor din Timișoara: jos turnulețele de pe clădiri, gata cu cerșitul!

Tot pe Facebook, primarul Nicolae Robu a precizat: ”O spun răspicat din nou: de când eu sunt Primar, nu s-a retrocedat niciunui clan NIMIC! Toate transferurile de proprietate dubioase din averea colectivă naționala și / sau locală, spre diverse clanuri țigănești și nețigănești (!!!), respectiv spre diverse persoane si firme private, au avut loc înainte ca eu să fi devenit primar”. CITEȘTE Robu: ”Iată primele semne că Timișoara nu mai este la cheremul mafiilor țigănești”

Cinci foști și actuali angajaţi ai Primăriei Timișoara au dat explicaţii în faţa procurorilor din cauza unei retrocedări care ridică multe semne de întrebare. De câștigat au avut membri ai familiei Cârpaci. CITEȘTE: Angajati și foști angajați ai Primăriei Timișoara, audiați la Parchet într-un dosar legat de o retrocedare ilegală 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri