Gabriela Firea spune că merge la dezbatere doar dacă contracandidații prezintă teste antidrog la zi: „Să dovedim luciditate, da?”

Data publicării:
gabriela firea
Gabriela Firea Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, sâmbătă, că va participa la dezbaterea electorală cu contracandidatul său, Nicușor Dan, dacă acesta „prezintă public testele Covid și antidrog la zi”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu toată dragostea particip la toate dezbaterile dacă onor contracandidații mei prezintă public testele covid și antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate și luciditate, da?”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Nicuşor Dan, candidat susţinut de alianţa USR-PLUS-PNL la Primăria Capitalei, a invitat-o pe Gabriela Firea, primar general şi candidat PSD pentru un nou mandat la PMB, la trei dezbateri electorale înainte de alegerile locale care vor avea loc în data de 27 septembrie.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri