Video&Foto Burduja și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Candidatul PNL a ajuns la eveniment pe motocicletă, aplaudat de liberali

Data actualizării: Data publicării:
burduja pe motocicleta
Burduja a ajuns la eveniment pe motocicletă, echipat corespunzător, în aplauzele liberalilor prezenți. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Sebastian Burduja și-a depus sâmbătă candidatura la Primăria Capitalei. El a mers pe motocicletă la eveniment, unde participă mai mulți lideri din PNL, inclusiv președintele partidului, Nicolae Ciucă.

Evenimentul a avut loc sâmbătă la sediul Biroului Electoral Municipal. Sebastian Burduja și-a depus candidatura la Primăria Capitalei în prezența președintelui partidului, Nicolae Ciucă, dar și a altor liberali.

Sebastian Burduja a sosit pe motocicletă la sediul BEM, iar aici era aşteptat de zeci de membri PNL, în frunte cu preşedintele partidului, Nicolae Ciucă.

Ciucă a explicat de ce Burduja a ales să vină pe motocicletă la acest eveniment.

 

Burduja a ajuns la eveniment pe motocicletă, echipat corespunzător, în aplauzele liberalilor prezenți. FOTO: Inquam Photos/ George Călin
Burduja a ajuns la eveniment pe motocicletă, echipat corespunzător, în aplauzele liberalilor prezenți. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

 

„Este sprijinit de oameni care au fost alături de el de fiecare dată şi iată acum am putut să îl vedem pe Sebastian Burduja aşa cum este el. Pentru mine este prima dată când văd un candidat că vine să-şi depună dosarele cu motocicleta. L-am întrebat la sediul partidului de ce cu motocicleta şi mi-a zis „pentru că aşa sunt eu. Nu vreau să par altfel decât aşa cum sunt în realitate”, ceea ce eu, personal, apreciez foarte mult la orice om, dar îndeosebi la un candidat care vine să le ceară oamenilor încredere, să le ceară oamenilor să îl voteze şi oamenii trebuie să aprecieze exact această stare de realitate şi de normalitate”, a declarat Nicolae Ciucă.

Sebastian Burduja a declarat că bucureştenii merită să aibă un oraş de care să fie mândri.

„Am făcut primul pas pentru schimbarea Bucureştiului. O schimbare pe care o aşteptăm cu toţii de ani de zile. Este un moment important pentru toţi bucureştenii pentru că ei au şansa să aibă un oraş de care să fie mândri, un oraş în care să nu le mai fie teamă să-şi trimită copiii la şcoală din cauza drogurilor, un oraş în care să aibă parcuri şi spaţii verzi, pe măsura unei capitale de secol XXI, un oraş în care să nu-şi mai piardă timpul preţios cu familia în trafic, un oraş în care, cu adevărat, să o ducem cu toţii mai bine. Este o cursă dificilă. Mai sunt puţine zile până la alegeri. Este o cursă în patru. Şi asta înseamnă, de fapt, frumuseţea democraţiei. Bucureştiul trebuie să dea din nou ora exactă pentru toată România atât în ceea ce priveşte această competiţie electorală, cât şi în ceea ce priveşte dezvoltarea acestui oraş”, a afirmat candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Burduja l-a provocat pe actualul primar la o dezbatere şi a afirmat că vrea să vadă dacă „are curajul să se lupte cu el pe argumente”.

„Nu în ultimul rând, eu nu mă tem de nimic, decât de Dumnezeu. Sper că nici alţi contracandidaţi nu se tem să aibă o dezbatere cu mine. Constat că se tem, dar, totuşi, o să-l provoc direct pe domnul Nicuşor Dan la o dezbatere, în termen de o săptămână, să ne vedem să discutăm pe soluţii. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente. Avem un plan, avem echipă, avem rezultate şi energie. Venim la Primăria Generală”, a declarat Sebastian Burduja.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce au fost criticaţi Carmen şi Klaus Iohannis de Paştele ortodox! Românii au spus-o direct, după mesajele...
Digi FM
Momentul când o polițistă din Cluj îi dă cu spray lacrimogen în față colegului său. Acesta se chinuie să...
Pro FM
Câți copii are Celine Dion: "Viața mea e să fiu mamă". Fiul cel mare are 23 de ani și seamănă foarte bine cu...
Film Now
Chris Hemsworth, dezvăluiri despre rolul interpretat în „Furiosa”, prequel al filmului „Mad Max: Fury Road”...
Adevarul
Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin", primele declaraţii după despărţire: „Dacă îți spune conducerea să nu te...
Newsweek
VIDEO 26 de țări contra Chinei, care a izolat Taiwan cu avioane de luptă. Distrugător SUA, implicat
Digi FM
Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer. Creatorul de pantofi, primele declarații după ce a fost operat...
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și...
Digi Animal World
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit...
Film Now
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de...