Ciolacu şi Firea au mers de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală și le-au vorbit angajaților STB despre creșterea salariilor

Data publicării:
Gabriela Firea și Marcel Ciolacu, în vizită la Depoul Dudești.
Gabriela Firea și Marcel Ciolacu, în vizită la Depoul Dudești. Foto: Facebook/ Gabriela Firea

Premierul Marcel Ciolacu a mers miercuri la depoul Dudeşti, împreună cu candidata social-democraţilor la Primăria Capitalei, Gabriela Firea. Ei au stat de vorbă cu şoferii, mecanicii şi dispecerii care nu au avut zi liberă.

„De 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura serviciii publice esenţiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este preţuit! Şi că, alături de colegii mei social-democraţi voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească”, a spus liderul PSD. La rândul ei, Gabriela Firea a reamintit că a modernizat tot parcul autor al STB, a achiziţionat 400 de autobuze noi Otokar Euro 6 şi 130 e autobuze hibrid Mercedes care se aflau toate pe străzi când a finalizat mandatul.

1 Mai alături de lucrătorii din transportul public bucureştean. Am mers împreună cu premierul şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu la angajaţii STB, cei pentru care nu există libere de sărbători, care muncesc permanent pentru ca bucureştenii să poată ajunge la serviciu, la rude sau prieteni şi oriunde au nevoie. De Ziua Internaţională a Muncii mă înclin în faţa tuturor oamenilor care, de multe ori pe nevăzute, ţin în mişcare Capitala şi această ţară. Toţi oamenii muncii merită întreg respectul nostru. Niciodată nu este un efort prea mare să ne gândim la condiţii moderne de muncă şi la salarii mai bune”, a scris Firea pe Facebook.

„Locul unui primar este printre oameni! Acolo am fost în mandatul trecut şi tot acolo voi fi după alegerile din 9 iunie. Serviciul de transport public din Capitală este esenţial pentru dezvoltarea oraşului şi pentru a reduce timpul pierdut în trafic zi de zi. Doar prin investiţii majore în tramvaie, autobuze şi troleibuze moderne vom vedea mai mulţi bucureşteni că renunţă la maşinile personale”, a adăugat Firea.

Ea a mai spus că în calitate de „primar general, a modernizat întreg parcul auto al STB”, potrivit News.ro.

„De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajaţii din transportul public bucureştean pentru care astăzi este o zi obişnuită de muncă. Am stat de vorbă la depoul Dudeşti cu şoferi, mecanici şi dispeceri. Sunt oameni deschişi şi harnici, care îşi doresc o schimbare majoră de la administraţia acestui oraş: un plan de investiţii mult mai curajos pentru un tranport public modern”, a scris și Ciolacu pe Facebook.

„De 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura serviciii publice esenţiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este preţuit! Şi că, alături de colegii mei social-democraţi voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească”, a continuat el.

„După ce am depăşit Ungaria, sunt convins că putem ajunge şi Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiţi angajaţi din această parte a Europei! Fiiindcă o merită din plin!”, a mai spus președintele PSD.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri