Gabriela Firea, furioasă că Ciolacu "a dat cu piciorul" candidaturii ei la Capitală: "Nu a luptat suficient pentru mine"

Data actualizării: Data publicării:
Ciolacu și Firea vorbesc pe o canapea.
Gabriela Firea e furioasă că Ciolacu "a dat cu piciorul" candidaturii ei la Capitală. Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Gabriela Firea a reacționat după ce Marcel Ciolacu nu a ales-o candidat la Primăria Capitalei. Social-democrata a spus pentru bugetul.ro că liderul partidului "nu a luptat suficient pentru ea".

"Cum se dă cu piciorul acum candidaturii mele, prin care în mod cert l-aş fi trimis acasă pe dommnul Nicușor Dan, vor trebui să dea explicații liderii Coaliției. 

Din motive politice, se pare că se caută orice variantă, numai să nu fiu eu candidat", a declarat Gabriela Firea.

Ea susținut că Marcel Ciolacu "nu a luptat suficient" pentru candidatura ei.

"Nu cunosc motivul. Pot doar bănui…", a spus Firea, care a subliniat că este social-democrată și "așa va rămâne".

În legătură cu sondajele în care Cristian Popescu Piedone se află pe primul loc, Firea a declarat că "în toate sondajele corecte" este pe primul loc în opțiunile electoratului, "între 33-35%".

"Ce s-a prezentat altfel, am informații că sunt cifre măsluite, pentru a pune presiune pe partidele mari.. ", a adăugat ea.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat joi că în cadrul coaliţiei cea mai bună opţiune politică este în continuare aceea de a avea candidat comun la Primăria Capitalei. Astfel, iese de pe lista Gabriela Firea, cu care social-democrații vor  intra în cursa pentru PMB doar dacă PNL şi PSD vor avea candidaţi separaţi.

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, a spus la Digi24 că nu mai este pe listă niciunul dintre candidații despre care se vorbea până acum, dar că au apărut alți potențiali candidați. El nu a vrut să spună despre cine e vorba. Liderii coaliției vor relua luni discuțiile, în condițiile în care în ședința de joi nu au ajuns la niciun rezultat. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri