Grindeanu: Cheia localelor este să se aleagă oameni care să ţină legătura cu Guvernul pentru investiţii

Data actualizării: Data publicării:
grindeanu vorbeste la o sedinta
Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, joi, că alegerea unor oameni care să fie capabili să ţină legătura cu Guvernul pentru sprijinirea investiţiilor locale este „cheia” alegerilor din 9 iunie.

El a subliniat că alte judeţe au ştiut să facă acest lucru şi s-a văzut în proiectele implementate.

„Alţii au ştiut să o facă, de exemplu la Cluj, indiferent că a fost PSD sau PNL, PD, PDL. Pe vremuri, Clujul şi-a promovat aceste aceste proiecte şi a ştiut să o facă. Cred că aceasta este de fapt cheia acestor alegeri din 9 iunie, în judeţul nostru şi la Consiliul Judeţean şi la Primăria Municipiului Timişoara, de a alege oameni care să ţină legătura cu guvernul şi de a sintetiza foarte bine aceste proiecte importante, pentru oraş şi pentru judeţ, să ne vedem de interesul nostru”, a afirmat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă.

În altă ordine de idei, ministrul Transporturilor a menţionat că centura de sud a Timişoarei va fi finalizată în iulie, iar pentru centura de vest a municipiului, până la 15 mai trebuie depuse documentele pentru licitaţie, informează Agerpres.

„Anticipez maximum trei luni până la semnarea contractului, dacă nu se intră într-o zonă de nesfârşite contestaţii şi vom încerca să soluţionăm rapid aceste lucruri. Dacă nu mă înşel, termenul de execuţie şi proiectare cred că e de 24 de luni. Pe partea cealaltă, aş vrea să văd în primul rând studiul de fezabilitate finalizat, iar acest studiu de fezabilitate, cel pentru drumul expres Timişoara-Moraviţa, va fi finalizat în următoarele cinci-şase săptămâni, astfel încât să putem şi acolo să lansăm licitaţia”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri