Podcast Cine este vinovat pentru falimentul fotbalului românesc? Radu Naum: „O sumă de complicități. Nu poate să iasă nimic din nimic”

Data publicării:
portarul florin nita retine mingea si este felicitat de un coechipier
Cine este vinovat pentru falimentul fotbalului românesc? Radu Naum: „O sumă de complicități. Nu poate să iasă nimic din nimic”

Jurnalistul Marco Badea a vorbit cu Radu Naum, realizator al emisiunii Fotbal Club la Digi Sport, despre cine este vinovat pentru falimentul fotbalului românesc.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

3 înfrângeri din 4 meciuri oficiale. Acesta este palmrestul de început al selecționerului Edi Iordănescu. Adus la începutul acestui an pentru aduce România în elita fotbalului european, antrenorul echipei naționale de fotbal nu a reușit să oprească declinul tricolorilor. 

Măcinat de strategii sterpe și de scandaluri din ce în ce mai colorate, lipsit de sportivitate și de sportivi care au în vedere performanța, nu ultimul model de mașină apărut pe piață, condus de tot felul de patroni de club certați cu legea și privat de eleganța pe care o oferă în alte țări, fotbalul românesc s-a transformat în ultimii ani într-un joc lipsit de frumusețe, corectitudine și performanță.

Cine este vinovat pentru falimentul fotbalului românesc? Cât de mult a mai mers fotbalul românesc din inerție după generația lui Hagi și Popescu? Actuala conducere a FRF s-a dovedit lipsită de viziune? Ce vine din urmă? Va mai reuși fotbalul românesc să redevină parte a elitei fotbalului european? Căutăm răspunsuri în această ediție Digi Context de la jurnalistul și comentatorul sportiv Radu Naum, realizator al emisiunii Fotbal Club la Digi Sport. 

Radu Naum: Trebuie construit cum trebuie, ori noi nu construim cum trebuie. În momentul de față este cantat, lăudat, ridicat în slăvi talentul fotbalistului, care, în mintea lui zice că el e bun fără să fi făcut nicio performanță. 

Radu Naum: În fotbalul nostru este o sumă de vinovății, de complicități, de lucruri făcute anapoda, care au adus fotbalul aici unde este. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast