Podcast Nervozitate, verdicte și experți în toate. Cazurile Halep și Delia care au inflamat bulele

Data publicării:
copie BeFunky-collage
Nervozitate, verdicte și experți în toate. Cazurile Halep și Delia care au inflamat bulele

Cătălin Nunu și Bogdan Ciuclaru, realizator la DigiFM, analizează probleme mari care se dezbat în ultima vreme în bulele de pe rețelele sociale.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Sunt probleme mari în bulele de pe rețelele de socializare. Aproape că  nu mai e clar în ce mai avem experți și expertiză, dar asta nu i-a oprit niciodată pe români să își gestioneze timpul între crize: ce se mai întâmplă cu intrarea în Schengen, vrea sau nu Delia copii, Simona Halep a luat substanțe, de război și pace la granițele noastre nici nu mai vorbim. 

Analize, bullying, verdicte și certitudini din spatele  tastaturii și reevaluari rapide ale românilor din campion în dopat din artist în anti-familie tradițională. Fierbera mare în ultima săptămână pe două teme: Delia Matache, a spus că nu vrea copii. 

Foarte bine. O mare dezbatere, agresivitate și hărțuire: egoistă se iubește pe ea, nu am un respect pentru ea femeia dătătoare de viață, îi e frică că face vergeturi după naștere etc. Am voie să zic că prefer apa plată și nu minerală, pot să fac asta? s-a întrebat Delia într-o altă ieșire. 

Elena Udrea a ținut să-i transmită un mesaj, chiar din pușcăria în care se află, fiind condamnată pentru fapte de corupție. Fosta parlamentară a ținut să menționeze faptul că nici ea, până la vârsta de 44 de ani, nu a avut copii și nici nu își dorea.

În cealaltă parte. Simona Halep. Românii care se mândreau cu românca Simona Halep, cu succesul românesc au dat verdictul: sportiva s-a dopat! 

Deși discretă în decizia s-a de când a anunțat că a divorțat mulți români au început să îi poarte de grijă. un bagaj infinit de critică și nervozitate care, dacă nu se manifestă din primele zile, rămâne pasiv și la prima picătură iese la suprafață cu o agresivitate incredibilă - spune psihologul Mihai Copăcean. 

Românii nu iartă, deși nu e treaba lor. Iată și concluzia unor evenimente din bulele online-ului pe care le discutăm cu Bogdan Ciuclaru, realizator la DigiFM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast