Podcast Prima escapadă de vară de după pandemie. Vacanță, dar cu ce preț?

Data publicării:
Happy family in masks enjoying travel together
Prima escapadă de vară de după pandemie. Vacanță, dar cu ce preț?

Adina Cojocariu, director de vânzări în cadrul unei mari agenții de tursim și călător de profesie, vorbește despre vacanțe, ponturi și destinații pe care nu trebuie să le ratați în acest sezon.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Semn de vacanță bună în acest an! Vânzările agenţiilor de turism se apropie de nivelul de dinainte de pandemiei, zgomotul din aeroport de care v-a fost atât de dor și bucuria îmbarcării spre vacanța prea mult așteptată se întâmplă din nou.

Creşterea preţurilor nu îi sperie pe turişti, care sunt dispuşi să plătească mai mult pentru vacanta pe care poate au amanat-o mult prea mult.

Au prins câte ceva și din lecția Pandemiei: turiştii mult mai atenti la destinatii, riscuri și o grijă în plus pentru asigurările de calatorii. Cele mai multe destinații de vacanță au ridicat toate restricțiile, agenții și agențiile au reevaluat ofertele.

Despre vacanțe, ponturi și destinații pe care nu trebuie să le ratați în acest sezon, plus ceva idei despre cum să vă gândiți bugetul de vacanță, în această editie DigiContext, podcastul digi24.ro, cu Adina Cojocariu - dincolo de funcția de director de vânzări în cadrul unei mari agenții de la noi, călător de profesie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast