Orașul de mâine. Regenerarea urbană, o prioritate pentru dezvoltatorii imobiliari

Conceptul de regenerare urbană a devenit, în ultimii ani, o prioritate pentru dezvoltatorii imobiliari. Un astfel de de proiect poate transforma o zonă monotonă și plină de clădiri de birouri, anoste, într-un spațiu urban viu, în care se realizează un mix funcțional între estetic și confortabil.
„Ceea ce ne-am dorit noi să împlinim în acest ansamblu rezidențial a fost să creăm mai mult decât o locuință - un loc în care să te simți cu adevărat acasă. Fiecare metru pătrat a fost utilizat la maximum, iar tot ce înseamnă partea de estetică a clădirii nu s-a axat doar pe design, ci și pe ideea de a crea un ambient cât mai plăcut și primitor”, afirmă Gabriela Boscu, Executive Director Residential Sales One United Properties.
„Este un ansamblu rezidențial modern, gândit pentru a le oferi locuitorilor săi un stil de viață confortabil și eficient. Printre facilitățile oferite se numără spațiile moderne de recreere și relaxare, locuri de joacă pentru copii, spații verzi, locuri de parcare spațioase și sigure, completate de locuri pentru pentru biciclete și, nu în ultimul rând, accesul facil la transportul public”, oferă Gabriela Boscu mai multe informații despre proiectul dezvoltat.
Un apartament cu patru camere are o suprafață utilă de 130 de metri pătrați, iar înălțimea la interior este de peste trei metri. Apartamentul are o zonă de living extrem de generoasă, completată de o bucătărie tip open-space, suprafața vitrată, extrem de generoasă, oferă o foarte bună izolație fonică, dar, la fel de bine, permite accesul luminii naturale în interior.
Editor : A.D.V.
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News
Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv. Utilizarea profilurilor pentru selectarea conținutului personalizat. Dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor. Măsurarea performanței reclamelor. Utilizarea profilurilor pentru selectarea publicității personalizate. Crearea profilurilor de conținut personalizat. Crearea profilurilor pentru publicitate personalizată. Măsurarea performanței conținutului. Înțelegerea publicului prin statistici sau combinații de date din surse diferite. Utilizarea de date limitate pentru a selecta publicitatea. Utilizarea datelor limitate pentru a selecta conținutul. Date precise de geolocație și identificarea prin scanarea dispozitivului.