VIDEO. Vulpe surprinsă de polițiști în timp ce fura o găină. A scăpat la limită să nu fie călcată de mașină

Data actualizării: Data publicării:
vulpe-gaina-baia-mare-maramures

Imagini rar întâlnite, în Baia Mare. Un echipaj de poliție a surprins o vulpe când încerca să scape, după ce a furat o găină dintr-o gospodărie.

Scenele inedite au fost surprinse luni, la ieșirea din Baia Mare. Vulpea încerca să se îndepărteze, cărând prada cu oarece dificultate, și să traverse o stradă, când a fost aproape să fie lovită de o mașină. Aceasta a scăpat găina, dar a rămas pe partea cealaltă a drumului și s-a întors după ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Polițiștii spun că intenționau să-l oprească pe șoferul respectiv, dar a scăpat de control datorită momentului oferit de animalul sălbatic.

Într-o notă amuzantă, reprezentanții IPJ Maramureș au declarat pentru directmm.ro că vulpea a scăpat și ea după „infracțiunile” comise.

„Este o infracțiune flagrantă de furt calificat și o trecere prin loc nepermis, constatate într-un filtru rutier, de către colegii de la SPR, care au închis ochii de această dată”, au spus aceștia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri