Galerie Foto Cu ce se ocupă Jennifer, fiica cea mare a lui Bill Gates. Tatăl ei a anunțat ce moștenire primește

Data actualizării: Data publicării:
Jennifer Gates si Bill Gates
Jennifer Gates, fiica cea mare a miliararului Bill Gates FOTO: Profimedia Images

Jennifer Gates este fiica cea mare a lui Bill Gates și are 26 de ani. Are doi frați mai mici, Rory și Phoebe, iar mama ei este Melinda French Gates.

Jennifer Gates, fiica cea mare a miliararului Bill Gates FOTO: Profimedia Images
Jennifer Gates, fiica cea mare a miliararului Bill Gates FOTO: Profimedia Images

Deși tatăl lor a fondat Microsoft, copiii Gates au avut restricții la utilizarea oricăror „dispozitive cu ecran”. Jennifer a avut primul telefon mobil la vârsta de 14 ani, potrivit Business Insider.

Cei trei frați au mers la același liceu privat - Lakeside - din Seattle. Ulterior, Jennifer a mers la Universitatea Stanford, pe care a absolvit-o în 2018.

A obținut o diplomă în biologie umană, dar după absolvire a făcut o pauză de un an pentru a se concentra pe pasiunea ei pentru cai, după care s-a dus la facultatea de medicină. Ea a spus pentru revista Sidelines Magazine că pediatrul pe care l-a avut în copilărie a inspirat-o să urmeze medicina, iar părinții ei au susținut-o puternic în această direcție.

Este pasionată de călărie și practică acest sport de la vârsta de 6 ani. Tatăl ei i-a încujat această pasiune. Astfel, a cumpărat proprietăți în Wellington, Florida, un punct fierbinte pentru pasionații acestui sport. Miami Herald a spus că Bill Gates a cumpărat proprietăți de 37 de milioane de dolari destinate călăriei.

După cai, Jennifer iubește cel mai mult călătoriile. A fost în Kuweit, Spania, Australia, printre alte locuri interesante.

Deși le-a încurajat și finanțat pasiunile, Bill Gates a decis ca cei trei copiii ai săi să-și croiască propriul drum în viață. În 2011, el a declarat pentru presă că ei vor primi câte o „porțiune minusculă” din averea lui, estimată de Forbes la 106 miliarde de dolari. „Asta înseamnă că trebuie să-și găsească propria cale”, a spus el.

Jennifer Gates este înscrisă la Școala de Medicină Icahn Mount Sinai pe care o va absolvi anul acesta.

În ianuarie 2020, fiica cea mai a lui Bill Gates și-a anunțat logodna cu Nayel Nassar, călăreț egiptean. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2021. Gates și Nassar sunt ambii călăreți pentru Paris Panthers, o echipă de sărituri înființată de Gates. În 2019, au concurat și s-au clasat pe locul nouă în Global Champions League.

Jennifer a spus de multe ori că va profita de situația ei privilegiată pentru a-i ajuta pe alții. „Sper să facem lumea un pic mai bună”, a spus recent pentru o publicație americană.

În noiembrie, Gates și Nassar au anunțat că așteaptă primul lor copil.

Jennifer Gates a cumpărat recent, cu 51 de milioane de dolari, un penthouse cu șase dormitoare în Tribeca care i-a aparținut anterior campionului de Formula 1 Lewis Hamilton.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri