AGENDA CULTURALĂ. Recomandări pentru distracție în weekend

Data publicării:
1801distractie-44435

Sâmbătă, la mijloc de weekend, în București concertează Ciara. Cântăreața din Statele Unite a crescut, până la adolescență, în mai multe baze militare, deorece tatăl ei a fost soldat de carieră. A debutat în 2004 cu un single ce a devenit foarte repede hit. Muzica ei poate fi ascultată sâmbătă, de la 22.00, în club Bamboo. Și tot sâmbătă revine în România, cu un truneu prin țară, „Baletul pe gheață din Sankt Petersburg”. Prima oprire, București, ora 19.00, la Sala Palatului.

Duminică vă recomadăm o piesă de teatru. „Monoloagele Vecinului”, așa se numește spectacolul susținut și scris de Laurențiu Bănescu pe muzica celor de la Subcarpați, despre isteria colocatarilor de bloc. Ca să nu ratați ședința de scară, mergeți la Teatrul de Artă din București, de la ora 20.0.

Astăzi, în cinematograf a ajuns unul dintre filmele favorite la premiile Oscar din acest an, „Django Dezlănțuit”. Este cel mai nou film al lui Quenten Tarantino și povestește în stil propriu povestea unui „vânător de recompense” de culoare. Pentru imagini de pe platouri și interviuri cu actorii, urmăriți emisiunea „Ca-n filme”, din această duminică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri