Filmul "Poziţia copilului", câştigător al Ursului de Aur, va fi lansat pe DVD pe 19 septembrie, în Bucureşti

Data publicării:
Calin Peter Netzer Ada Solomon 5527415-Mediafax Foto-JOHANNES EISELE

Alături de echipa filmului "Poziţia copilului" se vor afla şi actorii Diana Dumbravă şi Horaţiu Mălăele, care au jucat în pelicula "Maria" (2003), dar şi Victor Rebenciuc şi Camelia Zorlescu, actorii din "Medalia de onoare" (2010).

Lungmetrajul "Poziţia copilului", în regia lui Călin Peter Netzer, a fost premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin şi a fost desemnat să reprezinte România la premiile Oscar de anul viitor, la categoria cel mai bun film străin.

"Poziţia copilului", cu Luminiţa Gheorghiu, Bogdan Dumitrache, Florin Zamfirescu, Ilinca Goia şi Nataşa Raab, este cel de-al treilea film al lui Călin Peter Netzer după multipremiatele "Maria" (2003) şi "Medalia de onoare" (2010).

Filmul vorbeşte cu dramatism, cu emoţie, dar şi cu umor despre traumele sufocării copiilor prin dragoste şi despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii acestora. Pelicula este, totodată, o radiografie a high-class-ului românesc contemporan şi vorbeşte despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale societăţii şi extensiile acestora asupra întregului sistem socio-economic din România de azi.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri