24înOraș. Concertele, spectacolele și filmele acestui weekend

Data publicării:
posteuca

Sâmbătă puteți merge la o întâlnire cu șapte cavaleri ai concertelor. Pe numele de scena trupa Urma. Muzică frumoasă, de suflet și minte. Așa sunt piesele băieților de la Urma. Au un album pe care îl promovează de ceva vreme, care se numește „Lost and found” și care poate fi ascultat în direct la Sala Patria, de la ora 21.00. Tot sâmbătă, la Muzeul Satului are loc Ziua Dulce a Romaniei - o expoziție de dulcețuri și alte bunătăți tradiționale.

Pentru duminică, vă propunem o piesă de teatru cunoscută peste tot în lume, cu o ecranizare la Hollywood. Este vorba despre „Un tramvai numit dorință” a celebrului dramaturg american Tenesse Williams, un text dramatic ce i-a adus autorului un premiu Pulitzer. Duminică vedeți o punere în scenă cu Rodica Mandache, la teatrul Odeon, de la ora 19.00.

Trupa Cozality cântă în această seară cu Filarmonica Banatului, în Timișoara.

Tot astăzi, la Cluj ajunge și trupa Luna Amară. Într-un concert ce va fi pus pe viitorul DVD al trupei. Ața cî fiti acolo la ora 18:00!

Sâmbătă, în Brașov se oprețte trupa ROA, în Cafe Trippin. Băieții vin să își promoveze noul album. Muzica începe de la ora 21.00.

FILME

Cu siguranță, capul de afiș al acestui weekend este premiera filmului „Hunger Games - Catching Fire”. O continuare mult așteptată de cinefilii din întreaga lume. Pentru un strop de animație, mergeți cu toată familia la „Povestea zebrei Kahumba”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri