Bilbo Baggins îşi continuă aventura. Partea a doua a trilogiei „Hobbitul” a fost lansată în SUA

Data publicării:
bilbo 1

Bilbo Baggins a lăsat deoparte hainele purtate pe platourile de filmare. La Teatrul Dolby din Los Angeles a apărut îmbrăcat intr-un costum si a purtat pantofi.

„Cred că hobbitul şi Pământul de Mijloc sunt nişte lucruri universale, general valabile când vine vorba de onoare, dragoste, prietenie, sinceritate, curaj, cinste. Sunt lucruri în care oamenii se regăsesc”, spune actorul Martin Freeman.

Peste 500 de milioane de dolari au fost cheltuiţi pentru această trilogie, de două ori mai multi decât pentru "Stăpânul Inelelor". Ambele trilogii au cel puţin un punct comun: regizorul Peter Jackson.

Partea bună când vine vorba de partea a doua a unui film e că nu trebuie s-o iei de la capăt, nu mai e nevoie să introduci personajele. Totul porneşte de la finalul primei părţi. Totul se complică, e vorba de mai mult pericol şi mai multă adrenalină”, explică regizorul Peter Jackson.

Spre deosebire de prima parte a filmului, în „Dezolarea lui Smaug” găsim noi personaje. Orlando Bloom joacă rolul elfului Legolas, iar Evangeline Lilly apare pentru prima oară în trilogie.

Pelicula va fi lansată în cinematografele din România pe 13 decembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri