Cascadorie periculoasă. Un american s-a eliberat dintr-o cutie încuiată şi aruncată din avion

Data publicării:
cascadorie

Anthony Martin, de 47 de ani, a avut la dispoziţie aproximativ 40 de secunde, din momentul în care a fost aruncat din avion, ca să-şi elibereze mâinile, să iasă din cutia închisă cu lacăt, să-şi deschidă paraşuta şi să aterizeze în siguranţă. Doi paraşutişti profesionişti au ţinut cutia în echilibru la înălţime, cât timp americanul şi-a desfăcut cătuşele şi lanţurile, fără a avea la dispoziţie vreo cheie.

Cutia a fost echipată şi cu o paraşută, care îi oferea o anumită stabilitate, dar nu a încetinit semnificativ coborârea. Cei doi paraşutişti care au ţinut-o nu aveau asupra lor echipamentul necesar pentru a o deschide şi, la nevoie, pentru a-l salva pe Anthony Martin. Cascadorul a fost, însă, sigur de reuşită.

„Trebuie să respiri regulat, nu poţi da frâu liber sentimentelor pentru că vei începe să faci greşeli”, explică Anthony Martin.

Nu este prima dată când americanul încearcă o astfel de nebunie. A mai făcut o cascadorie asemănătoare în urmă cu 25 de ani, iar acum a demonstrat că vârsta nu l-a încetinit deloc.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri