Cu patrupedul la coafor. Cât costă frumusețea animalelor de companie?

Data publicării:
02022013 20catei-47267

Bijou este o cățelușă la modă. Pieptănatul, tunsul sau făcutul de codițe sunt activități nelipsite din viața cățelușei, care pare mereu nerăbdătoare să fie aranjată. Animăluțul are parte de cele mai moderne și scumpe hăinuțe și chiar...ghetuțe!

Și nu este tocmai ieftin să ții un cățel în pas cu moda. Hainele pentru căței costă între 100 și 160 de lei. Spălatul, tunsul și coafatul pentru un cățel de talie medie costă 160 de lei, iar niște extravagante ghetuțe cu cristale Swarovski pentru căței costă 200 de lei.

Câinii cu părul lung trebuie pieptănați în fiecare zi, explică Sara. „Când am luat-o, era micuță, ciufulită și când o duceam pe stradă copiilor nu le plăcea așa de mult! După ce am în frumusetat-o, toți copiii au venit și s-au jucat cu ea!”, povestește fetița vorbind despre cățelușa ei, Bijou.

Când merge la salonul special de coafura, Sara se interesează întotdeauna ce se mai poartă la căței. Ultima modă, spune fetița, este codița împletită pe cap în cazul cățeilor cu părul lung, iar la cățelușe se poartă roz la hăinuțe.

La salon, cațeii socializează

În plus, la salonul de căței se și socializează. „Câteodată, la salon, mai sunt câini mai mari sau mai mici și când se plictisește începe să îi miroasă și vor să se cunoască!”, spune Sara.

Câteodată, fetița își mai spălă acasă cățelușa și o usucă cu feonul. „Când are părul despletit parcă e Hannah Montana! E frumoasă și când are părul ciufulit!”, precizează Sara.

Ea a aflat că poate să o spele și pe dinți pe Bijou, în fiecare zi, cu o periuța specială pentru căței și cu o pastă specială.

Bijou nu este singura necuvântătoare din familia Sarei! Mai există și Chupa, un pui de chihuahua pe care Sara și frățiorul ei de 7 ani, Luca, îl răsfață la fel de mult. Împreună, cei patru sunt o echipă mereu veselă și pusă pe joacă.

Povestea fetiței care îi oferă cațelușei sale o viață de prințesă nu se oprește aici. Sara se împarte între dragostea pentru animale și cea pentru balet. Copilul a participat până acum la spectacole în țară și străinătate în vreme ce Bijou, Chupa și Luca sunt mândri de ea.

Urmăriți în materialul video atașat cum este coafată Bijou la salonul special pentru câini. Materialul a fost difuzat în emisiunea „Jurnal pentru copii” de la Digi24. Înregistrarea întregii emisiuni o veți putea urmări AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
De ce Regele Charles ține mereu mâinile în buzunar sau la spate. Își ascunde degetele?
Pro FM
CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Cum ar arăta Bucureștiul dacă politicienii s-ar ține de promisiunile din campanie
Newsweek
Pensie cu 1.400 lei mai mare la recalcuare, deși s-a pensionat la doar 59 ani. Câte puncte bonus are
Digi FM
Soția lui Cristi Tănase, acuzații teribile la adresa lui: „A strâns-o pe mama de gât!” Fotbalistul, extrem de...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...