Cum se distrează turiștii de pe un „oraș plutitor”

Data publicării:
Costa Deliziosa-1

Puţin după ivirea zorilor, vaporul a atras toate privirile în portul Constanţa. În oraşul plutitor, turiştii cu dare de mână au parte de tot luxul şi confortul.

Doamnele şi domnişoarele au parte de un adevărat răsfăţ într-un SPA care se întinde pe trei mii de metri pătraţi.

După relaxarea de la SPA, tinerele pot merge la cumpărături în zecile de magazine cu produse ale unor branduri de renume. În tot acest timp, domnii se pot relaxa pe terenurile de sport de pe punte.

La bordul pasagerului de lux există piscine, jacuzzi, un simulator de Formula 1, dar şi un teren de golf unde cei care sunt pasionaţi de acest sport pot veni oricând.

Seara, pasagerii pot lua cina într-un restaurant luxos care se întinde pe două niveluri. Apoi, turiştii au de ales între spectacole în teatrul gigant cu 2.800 de locuri, distracţia din cluburi sau din cazino.

Nava noastră este construită după stilul italian. Avem multe specialitaţi italieneşti, poţi găsi de toate aici, pentru copii, pentru adulţi, pentru oameni în vârstă, pentru toată lumea. Poţi să îţi găseşti locul aici. Nu este deloc stres, te simţi confortabil. Noi avem grijă de tot”, a afirmat Anna Barghetti, responsabil relaţii cu publicul.

Pentru tot acest lux, turiştii scot din buzunare până la 3500 de euro.

La dispozitia turiştilor străini stau o mie de angajaţi ai navei. Vasul a fost construit în 2010 şi a costat aproape jumătate de miliard de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri