De ce sună britanicii la Poliție

Data publicării:
politia politie politisti inarmati marea britanie anglia 2GettyImages-497507670

- Serviciul de urgenţă, care e problema dumneavoastră?

- Am rămas fără hârtie igienică.

- Şi aţi sunat la numărul de urgenţă pentru asta?

Este doar un exemplu al apelurilor telefonice ciudate primite de poliţia britanică. Sunt şi altele neobişnuite. Operatorii poliţiei au fost sunaţi, de exemplu, de o femeie care s-a plâns că i-a căzut o unghie falsă, dar şi de o persoană care întreba la miezul nopţii unde poate găsi un sandviş cald. Altcineva s-a plâns că are o problemă cu bancomatul de la care voia să retragă bani.

- Bancomatul mi-a reţinut cardul.

- Bancomatul v-a reţinut cardul?

- Da...ştiu, nu e ceva aşa important...

- Ce scrie pe ecranul bancomatului?

- Scrie că nu funcţionează.

Chiar dacă numărul 999 e destinat doar apelurilor urgente, au existat şi britanici care au cerut escorta poliţiei, ca să ajungă rapid la aeroport. Alţii s-au plâns că mâncarea de la restaurant e rece, în timp ce o femeie s-a declarat îngrijorată de soarta unui porumbel.

- Sunt puţin îngrijorată, fiindcă un porumbel de curse e în grădina mea de trei zile, are un inel verde ataşat de picior.

- Doamnă, aveţi un porumbel de curse în grădină...E o problemă de viaţă şi de moarte? Trebuie să vorbiţi cu cei de la Protecţia Animalelor în acest caz.

- Păi pe Internet scria că trebuie să sun la Poliţie sau la un veterinar...

Bărbaţi jefuiţi de prostituate şi plângeri privind preţul prea mare al baloanelor apar şi ele pe topul poliţiei. Iar un caz special este al unei femei care a reclamat la numărul de urgenţă că mai mulţi bărbaţi vor s-o răpească din propria casă. Surpriză însă: bărbaţii rerau de fapt poliţişti care veniseră s-o aresteze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri