DIGI24 HD a intrat în grila de programe a operatorului de cablu UPC

Data publicării:
head articol digi24

Compania de cablu UPC pune astfel în aplicare o decizie a instanţei, luată la începutul acestei veri.  Atunci, magistraţii judecătoriilor sector 1 şi sector 2 din Bucureşti au decis ca reţelele de cablu UPC, Romtelecom Digital Cable Systems şi NextGen să retransmită postul de ştiri în regim must carry, către toţi abonaţii lor.


Postul nostru de știri a fost inclus în lista must carry în luna februarie a acestui an, pe poziția a 13-a, ca urmare a rezultatelor de audienţă înregistrate în 2013. Cu toate acestea, unii cabliști au refuzat introducerea acestuia în grilă.

 

Compania care operează DIGI24 HD, RCS&RDS, a acționat în judecată Romtelecom, UPC, NextGen și Digital Cable System. Instanţele au emis atunci ordonanţe preşedinţiale prin care furnizorii de cablu au fost obligaţi să retransmită postul nostru de televiziune în regim must carry.

 

Imaginea de mai jos ne-a fost trimisă de un telespectator abonat la UPC, care şi-a manifestat bucuria de recepţiona postul nostru de televiziune. Iată şi mesajul său: " Buna ziua, Digi24 ! De azi UPC v-a bagat in grila. Va multumesc mult si felicitari pentru calitatea acestui post !"

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri