Din|interior. Steaua București, povestea oamenilor din umbra campioanei României

Data publicării:
STEAUA GHENCEA STADION -Mediafax Foto-Cosmin Motei

Steaua București a fost mereu ţinta controverselor, dar şi sursa pasiunii a milioane de suporteri. Multă lumea asociază Steaua cu finanţatorul Gigi Becali. Săptămâna aceasta viitorul echipei în cupele europene a fost pus sub semnul întrebării în urma condamnărilor din Dosarul „Valiza”. Dar, la fel de multă lume uită că o echipă nu înseamnă doar patronul, antrenorul sau jucătorii săi. În spatele unui meci se ascund zeci de necunoscuţi care fac ca totul să mergă impecabil, indiferent de cine vine la conducerea clubului.

Reporterii emisiunii „Din interior” au surprins faţa nevăzută a echipei cu cei mai mulţi suporteri din România. Ei sunt cei care, fără mari pretenții, au avut grijă de toți fotbaliștii și antrenorii care au trecut pe la cea mai titrată echipă de fotbal din România.

Cine gătește de 20 de ani la clubul Steaua? Și cine are grijă de ghetele și echipamentul sportivilor? Cine îi ajută să se recupereze după accidentări? Sunt toate întrebări la care găsiți răspuns duminică, de la 18.30, pe Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri