FOTO Protest față de indiferență. Un tânăr a început deszăpezirea Bucureștiului pe cont propriu, cu lopata

Data publicării:
1505676 475982395841292 1702872401 n

 

Nu mai voiam să mă împiedic în drum spre metrou”, a fost gândul care l-a ambiționat pe tânăr să curețe trotuarele din cartierul Grozăvești.

După șase ore de dat la lopată, în urma lui Iulian au rămas trotuare și treceri de pietoni curate. Mândru de ce a realizat, a făcut pagina de Facebook „Iulian deszăpezește Bucureștiul” ca un semn de protest față de indiferența cetățenilor și a autorităților.

Această deszăpezire este un protest. Dacă știi vreo trecere de pietoni, trotuar care necesită deszăpezire dă-mi un mesaj sau sună-mă. Pro bono”, a scris acesta în rețeaua de socializare. 

Eu pot să mă descurc și singur, nu am neaparat nevoie de ajutor. N-o să aștept să facă altcineva treaba asta”, a declarat Iulian Pralea pentru digi24.ro.

Deși tânărul a avut ambiția de a deszăpezi singur Capitala, pe parcurs ce pagina sa de Facebook a devenit cunoscută, oamenii s-au alăturat acestei inițiative.

Deși acțiunea sa reprezintă un protest, Iulian spune că nu are nimic cu primarul Bucureștiului, Sorin Oprescu, adăugând: „Dacă vrei o treabă să fie făcută bine, mai bine o faci tu”.

În doar trei zile de la demararea proiectului, Iulian Pralea a curățat, singur sau împreună cu câțiva prieteni, trotuarele și trecerile de pietoni din zonele Grozăvești, Valea Cascadelor, Opera și Casa Radio.

Foto: Facebook

Text: Oana Racheleanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri