Goana după ofertele de sărbători. Pachetele pentru Crăciun pornesc de la 130 de euro de persoană

Data publicării:
pat hotel

Românii îşi fac deja planuri pentru sărbătorile de iarnă. Potrivit statisticilor, cei mai mulţi vor rămâne în ţară de Crăciun şi de Revelion.

200 de euro vor fi alocați, în medie, de români pentru achiziționarea pachetelor turistice din perioada sărbătorilor de iarnă. Anul acesta, cei mai mulți vor opta pentru destinațiile autohtone. În top sunt stațiunile de pe Valea Prahovei și zona Bran-Moeciu.

De exemplu, oferta de Crăciun la un complex turistic din Bran porneşte de la 130 euro de persoană, pentru 3 nopţi de cazare şi masa festivă, în timp ce Crăciunul la un hotel de 4 stele din Poiana Braşov porneşte de la 359 de euro de persoană, locul în cameră dublă, pentru 6 nopţi de cazare.

Pentru Revelion, preţurile sunt mai piperate. De exemplu, Revelionul la un complex turistic din Bran costă de la 213 euro de persoană pentru 3 nopţi de cazare şi masa festivă. Cei dornici să aibă un revelion de 4 stele pot opta pentru un hotel în Poiana Braşov . Oferta pleacă de la 839 euro de persoană loc în cameră dublă, pachet de 6 nopţi. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri