În căutarea rochiei perfecte. Peste 200 de expozanţi şi-au prezentat ofertele la târgul de nunțí din Capitală

Data publicării:
rochie

Nici fotografii nu s-au lăsat mai prejos şi au pus la bătaie cele mai performante tehnici, în încercarea de a-i impresiona pe viitorii miri. Iar cuplurile care se pregătesc de marele eveniment au avut de unde alege - peste 200 de expozanţi s-au strâns la târgul de nunţi organizat weekend-ul acesta în Capitală.

A fost adusă din Italia şi este, de departe, principala atracţie a târgului. Rochia de mireasă pictată manual pe fiecare dintre cele douăzeci de straturi de mătase de lux a sosit şi la Bucureşti. Cine vrea să cumpere o astfel de rochie trebuie însă să se pregătească să scoată din buzunar până la 8.000 de euro.

„Este o rochie unică care se distinge prin stil și eleganță. Este pictată manual şi lucrată cu cristale Swarovski”, spune Marilena Spiridigliozzi, creator de modă.

La mare cãutare sunt și rochiile din dantelă cu diferite accesorii. Prețul însă le face pe tinere să cântărească îndelung decizia.

Nici mirii nu au fost uitaţi de expozanţii veniţi la târg. Designerii le recomandă să renunţe la clasicul negru şi să încerce culorile vii, în nuaţe de verde, roşu sau albastru. Preţul unui costum de ginere poate ajunge până la 1.300 de euro.

Amintirile păstrate de la eveniment sunt la fel de importante, aşa că preţurile pentru fotografiile şi filmările profesionale încep de la 900 de euro.

Fie că au sau nu buget limitat, cei mai mulţi vizitatori ai târgului caută ca nunta lor să fie specială.

„Vor o locaţie deosebită, să fie la malul mării, ori la marginea unui lac, într-o locaţie verde, în mijlocul unei păduri. Ideile inedite sunt trendul, ideile inedite şi cu bani puţini şi cu efect mare”, subliniază Alin Caraman, organizator de evenimente.

Şi cum nunta fără tort nu există, nici cofetarii nu s-au lăsat mai prejos. Au venit la târg, cu prăjituri ornate cu flori în mărime naturală, din marțipan, cu perle şi pietre prețioase.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri