Peste 10.000 de persoane au mințit pentru bilete gratuite la concertul de la Manchester Arena

Data actualizării: Data publicării:
ariana
Foto: Facebook

Peste 10.000 de persoane au susţinut că s-au aflat la Manchester Arena în seara atacului terorist din luna mai care s-a soldat cu 22 de morţi, pentru a primi bilete gratuite la concertul caritabil de duminică, potrivit BBC citat de News.ro.

ariana
Foto: Facebook

Potrivit agenţiei Ticketmaster, ”oportuniştii sau speculanţii” au încercat să beneficieze de oferta făcută pentru concertul de duminică.

Organizatorii au oferit gratuit bilete celor care au participat pe 22 mai la concertul Ariana Grande de pe arena din oraşul englez.

Astfel, pentru acestea au aplicat 25.000 de persoane, însă dintre ele doar 14.200 au fost la show-ul din 22 mai.

Un număr de 22 de persoane au fost ucise în atentatul terorist de la Manchester Arena, iar 116 au fost rănite.

Biletele pentru concertul caritabil ”One Love Manchester” care va avea loc duminică, pe terenul de cricket Old Trafford, au fost vândute joi în şase minute.

Banii obţinuţi din vânzarea lor vor fi donaţi victimelor şi familiilor afectate de atacul terorist. Organizatorii se aşteaptă ca suma strânsă să fie de 2 milioane de lire sterline.

”Am pus deoparte 14.200 de bilete gratuite pentru cei care au fost la concertul Arianei Grande. Peste 25.000 de oameni au aplicat. Din păcate, peste 10.000 de persoane fără scrupule au solicitat astfel de bilete. Ticketmaster face tot posibilul - inclusiv am extins termenul limită pentru aplicaţii - pentru a se asigura că biletele merg la fani, şi nu oportunişti sau speculanţi”, au transmis reprezentanţii companiei.

Pe lângă biletele gratuite, 35.000 de tichete au fost scoase la vânzare joi pentru 40 de lire sterline fiecare.

În plus, pe platforma eBay au apărut la vânzare bilete pentru show la preţul de 200 de lire sterline, fapt care a stârnit un val de nemulţumiri în mediul online.

EBay a transmis că, în mod normal, nu permite vânzarea niciunui fel de bilete şi că orice listare de gen pentru spectacolul de duminică ”va fi înlăturată automat”. ”Toate biletele pentru acest eveniment vor fi, în mod sigur, eliminate de echipa care verifică manual în sistem. De asemenea, nu permitem vânzarea niciunui obiect care va aduce profit de pe urma tragediei din Manchester”.

De cealaltă parte, Ticketmaster a anunţat că va anula biletele celor care le revând prin orice metodă.

Pe scena din stadionul de cricket Old Trafford vor urca Ariana Grande, Justin Bieber, Black Eyed Peas, Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan, Little Mix, Katy Perry, Take That, Usher, Pharrell Williams şi Robbie Williams.

Spectacolul va fi transmis în direct de BBC.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri