Revelion la vecinii de peste graniţă. O vacanţă de trei zile de Revelion în Ungaria costă 100 de euro

Data publicării:
revelion-1

La 70 de kilometri de Oradea, pensiunile şi hotelurile din staţiunea maghiară Hajduszoboszlo au fost rezervate încă de luna trecută. Un sejur de trei nopţi cu două mese pe zi şi cina de Revelion costă 100 de euro. În plus, cine nu vrea să poarte o ţinută festivă în noaptea de Anul Nou poate veni în costum de baie.

„Biletul costă 105 lei și aveti inclus pizza, mâncăruri simple și bălăceală de la ora 9 până la 4 dimineața, cu muzică, discotecă, laser show și party de spumă”, spune Zoltan Marki, organizator.

Aproape toate locurile au fost ocupate. Multe familii din Oradea, Cluj şi Maramureş şi-au făcut rezervare pentru un sejur de Revelion.

„În perioada sărbătorilor, de la un an la an, din ce în ce mai mulţi români vin să se cazeze, să petreaca Revelionul la noi în pensiune”, precizează Krisztian Szabo, ospătar.

Românii sunt atraşi şi de Serbia. Hotelurile din Kladovo, localitate aflată la graniţă, au toate locurile ocupate, iar un sfert dintre clienţi sunt români. Organizatorii îi atrag cu preţuri mici şi cu mâncăruri tradiţionale sârbeşti.

Agenţiile de turism au constatat că există un interes mai mic decât în alţi ani pentru Bulgaria. Poate şi pentru că litoralul nu este atractiv iarna.

În staţiunea Nisipurile de Aur, spre exemplu, un pachet de revelion pentru două persoane, cu masa de Anul Nou inclusă nu depăşeşte 350 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri