TREND PE NET. Genuflexiuni pentru bilete de metrou, harta evenimentelor, Michelle Obama pe rețelele de socializare

Data publicării:
trend

În metroul din Moscova au fost introduse aparate care eliberează tichete de călătorie, nu contra cost, ci contra a .... 30 de genuflexiuni. Mişcările sunt contorizate de aparate speciale, iar doritori sunt destui. În numai două săptămâni de la publicarea pe YouTube, imaginile au fost urmărite de aproape 3 milioane de oameni.

Nu v-ar fi utilă o aplicaţie care să prezinte harta evenimentelor din oraşul dumneavoastră? „O noapte în oraşul tău”, este un veritabil ghid cultural, care prezintă lista evenimentelor programate sau în desfăşurare. Aplicaţia a fost dezvoltată pentru Android, dar şi pentru sistemul de operare al iPhone şi a cunoscut un real succes în rândul tinerilor.

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii este foarte activă, atât în viaţa socială, cât şi pe reţelele de socializare. În urmă cu doar câteva ore, Michelle Obama a postat o fotografie făcută în timpul competiţiei „Let's Move! London", din vara anului trecut. Prima doamnă a participat la activităţi alături de copii, cu scopul de a promova mişcarea în rândul tinerilor. Fotografia a fost repede preluată de presă şi a ajuns virală în numai câteva ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri