Foto Harrison Ford și-a pierdut cardul de credit într-un orășel din Italia. Un localnic l-a găsit și l-a predat la poliție

Data publicării:
Harrison Ford la Cannes
Sursa foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Actorul american Harrison Ford și-a pierdut cardul de credit într-un orășel din Sicilia, unde filmează la o nouă peliculă din seria Indiana Jones, însă a avut norocul și surpriza să-i fie găsit și returnat.

Harrison Ford, 79 de ani, și-a pierdut cardul de credit în micul oraș Mondello, lângă Palermo, de pe insula italiană Sicilia, scrie CNN, adăugând că un turist a găsit cardul și l-a predat poliției din Palermo. Polițiștii au descoperit cui aparține cardul și apoi l-au căutat pe actor.

„Poliția din Mondello a găsit repede locul în care Indiana Jones a încercat să-și recâștige intimitatea - după ce câțiva fani l-au recunoscut în timp ce se plimba sub acoperire pe străzile din apropierea plajei”, se arată într-o declarație a poliției. 

Polițiștii au mers la adresa unde se mutase actorul și i-au returnat cardul, făcând totodată și o poză cu Harrison Ford.

„Când polițiștii i-au dat cardul înapoi, actorul a zâmbit ușurat că scapă de toate posibilele pagube și bucuros că orașul este pe cât de frumos, pe atât de cinstit”, se mai arată în declarație.

Harrison Ford se află în Sicilia, unde filmează pentru o nouă peliculă din seria Indiana Jones, a cincea, la 40 de ani de la premiera primei părți a francizei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri