Jennifer Aniston: „O întreagă generație de copii” consideră glumele din „Friends” ofensatoare

Data actualizării: Data publicării:
friends
Jennifer Aniston: „O întreagă generație de copii” consideră glumele din „Friends” ofensatoare. Foto: Profimedia

„O întreagă generație de copii” consideră acum serialul Friends drept ofensator, a spus Jennifer Aniston, actriță care a devenit celebră odată cu lansarea sitcomului de succes din anii '90.

Vedeta a declarat pentru Variety că rolurile de comedie au devenit din ce în ce mai dificile și asta pentru că, acum, actorilor „nu le mai este permis” să „facă mișto de viață”.

„Acum este puțin mai complicat, trebuie să fii foarte atent, ceea ce îngreunează munca comedianților și asta pentru că frumusețea comediei stă în a face mișto de noi înșine, de a face mișto de viață”, a spus Aniston, citată de The Guardian.

„[În trecut] puteai glumi despre un bigot și să râzi – asta era isteric. Și era despre a educa oamenii despre cât de ridicoli pot fi unii. Acum nu mai avem voie să facem asta,” a spus actrița.

O comedie despre viețile a șase tineri din New York, trei bărbați și trei femei, Friends a rulat între 1994 și 2004. Serialul este în continuare foarte popular.

„Există o întreagă generație de oameni, copii, care acum se întorc la episoadele din Friends și le consideră ofensatoare”, a spus ea.

„Au fost lucruri care nu au fost făcute intenționat și altele... poate ar fi trebuit să ne gândim mai bine... dar nu cred că a existat o sensibilitate ca acum,” a adăugat actrița.

Unii telespectatori au criticat serialul Friends pentru lipsa de diversitate, și asta pentru că serialul a prezentat rareori oameni de culoare, iar alții consideră unele glume a fi homofobe.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri