VIDEO. Primul trailer oficial Fast & Furious 8

Data actualizării: Data publicării:
fate of the furious

Fast & Furios este fără îndoială una dintre cele mai profitabile francize din domeniul cinematografic. Filmele din serie au avut mereu o distribuție de invidiat și, cu fiecare „episod” nou, încă un actor important se alătură proiectului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din păcate pentru fanii francizei, pe parcursul filmărilor la Fast and Furious 7, Paul Walker(actorul care interpreta rolul lui Brian, n.red) și-a pierdut viața. Chiar și în acest condiții însă, Fast & Furious continuă. A fost lansat primul trailer oficial pentru Fast & Furious 8, film care și-a primit și numele oficial - The Fate of the Furious.

„Acum că Dom și Letty sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras, iar ceilalți membri au fost exonorați, echipa s-a apropiat destul de mult de aparența unei vieți normale. Dar când o femeie misterioasă (Charlize Theron, n.red.) îl atrage pe Dom în lumea crimei, de care se pare că nu se poate distanța, el și cei mai apropiați ai lui vor trăi teste cum nu au mai fost văzute în trecut”, se arată în descrierea filmulețului postat pe canalul oficial. 

Pe lângă Vin Diesel, care a jucat în șase din cele șapte filme de până acum ale seriei, din distribuția „The Fate of the Furios” mai fac parte Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell. Pentru prima oară în serie vor apărea Charlize Theron, Scott Eastwood și Helen Mirren.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri