Britney Spears divorțează după 14 luni de mariaj. Sam Asghari, partenerul de viață al artistei, a depus actele de divorț

Data publicării:
britney spears și sam asghari la premiera unui film
Căsnicia lor a fost prima pentru Asghari, în vârstă de 29 de ani, și a treia pentru cântăreața în vârstă de 41 de ani. Imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Profimedia Images

Soțul lui Britney Spears, Sam Asghari, cere divorțul la 14 luni după ce s-a căsătorit cu artista. Cei doi și-au pus pirostriile în iunie 2022, la doar șase luni după ce s-a încheiat tutela care îi controlase viața. Britney și Sam s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului „Slumber Party”, notează The Guardian.

O persoană familiarizată cu dosarul, care este apropiată de Asghari, dar nu este autorizată să vorbească în public, a confirmat că depunerea actelor a avut loc miercuri, la câteva ore după ce mai multe publicații, inclusiv TMZ și revista People, au raportat că cei doi s-au separat în urma unor certuri și a unor acuzații de infidelitate.

Spears s-a căsătorit cu Asghari la casa ei din Thousand Oaks, California, pe 9 iunie 2022, în fața unor invitați printre care Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton și Madonna. Nunta a fost văzută ca o piatră de hotar în viața ei proaspăt recuperată după dizolvarea cu doar șase luni mai devreme a tutelei judecătorești care i-a controlat viața timp de mai bine de 13 ani.

Superstarul pop a început să se întâlnească cu Asghari, un model și actor, când a apărut în videoclipul ei pentru piesa Slumber Party în 2016.

Ea și-a exprimat dorința de a se căsători cu Asghari, acesta fiind unul din motivele pentru care dorea încetarea constrângerii conservatoare, despre care a spus că o împiedică să își vadă de viață. Cei doi și-au anunțat logodna în septembrie 2021, atunci când a devenit clar că ea va fi eliberată de tutela, care s-a și încheiat apoi în noiembrie.

Spears a spus că a pierdut o sarcină în mai 2022, cu aproximativ o lună înainte de a se căsători.

Zvonurile despre certurile cuplului au crescut în ultimele luni

Căsnicia lor a fost prima pentru Asghari, în vârstă de 29 de ani, și a treia pentru cântăreața în vârstă de 41 de ani. Ea a fost căsătorită mai puțin de trei zile în 2004 cu prietenul din copilărie Jason Alexander, care a încercat să și blocheze nunta artistei cu Asghari și ulterior a fost condamnat pentru încălcare de proprietate și agresiune.

În 2004, artista s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline. Căsnicia lor de trei ani a venit într-un moment de control intens al mass-media și de zvonuri și îngrijorări în creștere legate de sănătatea ei mintală. Federline este tatăl celor doi fii adolescenți ai săi și are custodia băieților, cu care s-a mutat recent în Hawaii.

Spears a fost plasată în tutela condusă de tatăl ei, în 2008. La început a continuat să lanseze discuri, să facă videoclipuri și să cânte live, având inclusiv o rezidență de succes în Las Vegas. Dar, pe măsură ce a apărut mai rar în public, fanii au început să ceară ca ea să fie eliberată de sun controlul tatălui său, și totul s-a transformat într-o mișcare majoră care a primit numele #FreeBritney.
Nici Sam Asghari nu a scăpat de conspirațiile legate de Britney, fiind o perioadă în care acesta era acuzat că ar fi sechestrat-o pe artistă.

De la încheierea tutelei, Spears a avut o colaborare cu Elton John în 2022, dar nu a cântat live de ani de zile și nici nu a anunțat că ar avea planuri de a face acest lucru.

Cartea de memorii a lui Britney Spears, The Woman in Me, este programată să fie lansată în octombrie.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Câți bani câștigă Ștefan Bănică pentru un spectacol. Onorariul e pe măsura popularității sale
Pro FM
Katy Perry și Orlando Bloom, doi părinți care își adoră fetița. Imagini rare din viața de zi cu zi a celor...
Film Now
Elizabeth Hurley are o siluetă impecabilă la aproape 59 de ani. Imaginile din vacanță au făcut furori pe...
Adevarul
Medicamentul foarte ieftin care poate să provoace o scădere în greutate de 14 kilograme într-o lună...
Newsweek
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Digi FM
Ben Affleck şi Jennifer Lopez locuiesc separat, pe fondul problemelor în căsnicie, susțin surse citate de...
Digi World
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Digi Animal World
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această...
Film Now
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...