Reacția lui David Schwimmer când a aflat că poliția caută un bărbat care îi seamnă izbitor de mult

Data publicării:
Actorul; David Schwimmer si sosia sa

David Schwimmer, actorul care l-a interpretat pe Ross Geller în serialul Friends, nu a rămas indiferent la imaginea publicată de poliția din Blackpool, care s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare.

Actorul; David Schwimmer si sosia sa

Actorul a postat pe contul său de Twitter în care s-a filmat cărând un bax de bere într-un supermarket, la fel ca bărbatul căutat de poliția britanică. Imaginea respectivă a devenit virală datorită asemănării izbitoare dintre bărbatul căutat pentru furt și actorul David Schwimmer.

„Domnilor polițiști, jur că nu am fost eu. După cum puteți vedea, eu eram în New York. Polițiștilor din Blackpool care muncesc din greu le doresc mult noroc cu investigația”, a scris David Schwimmer.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În câteva minute de la publicarea imaginii cu bărbatul căutat pentru furt, fanii serialul Friends au bombardat poliția cu glume inspirate din celebrul sitcom. Fotografia a devenit atât de populară încât poliția s-a văzut nevoită să dea un comunicat în care afirmă că actorul David Schwimmer nu se afla în Marea Britanie în momentul în care a fost comisă infracțiunea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri