Scandalurile le-au afectat popularitatea din online Ducilor de Sussex. Harry și Meghan au pierdut 700.000 de urmăritori în ultimul an

Data actualizării: Data publicării:
meghan markle si harry interviu oprah
Prințul Harry și Meghan Markle au dat un interviu realizatoarei TV americane Oprah Winfrey. Foto: Getty Images

Toate scandalurile în care au fost implicați Ducii de Sussex în ultima perioadă le-au afectat popularitatea. Contul lor oficial de Instagram a pierdut 700 de mii de urmăritori într-un an, potrivit cotidianului britanic The Sun, care citează o analiză făcută de o firmă de specialitate.

Au ajuns la 10,1 milioane de fani. Dar dintre aceștia, doar două treimi ar fi persoane reale. Restul ar fi boți, scrie în raportul experților.

Ducii de Sussex sunt în urma familiei la numărul de urmăritori pe Instagram. Contul Reginei are 10,3 milioane de abonați, în creștere cu 1,3 milioane într-un an.

Iar Ducii de Cambridge, William și Catherine, sunt urmăriți de 13 milioane de oameni, un plus de un milion față de anul trecut.

Interviul dat de ducii de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey a produs un scandal imens discutat și dezbătut de presa pe ambele maluri ale Atlanticului. Cei doi au discutat despre viața în cadrul Casei Regale britanice.

În cadrul interviului urmărit de aproximativ 11,1 milioane de britanici, ducii de Sussex au acuzat Casa Regală de Windsor de rasism și indiferență. Conform susținerilor acestora, un membru al Casei Regale s-ar fi întrebat „cât de închisă ar urma să fie pielea” fiului lor, Archie.

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul de două ore difuzat duminică noapte la postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. „M-a durut”, a mărturisit el.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey. „Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a adăugat Meghan.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri