Sofia Vergara, dată în judecată în numele embrionilor ei

Data actualizării: Data publicării:
sofia22

Actriţa Sofia Vergara, protagonista serialului de comedie ”O familie modernă/ Modern Family”, a fost dată în judecată în numele embrionilor ei. În documentele depuse în instanţă se afirmă că doi embrioni congelaţi ai vedetei ”sunt privaţi de dreptul lor de a se naşte”, informează News.ro.

sofia

Sofia Vergara se luptă de mai multe luni în instanţele americane cu fostul ei logodnic, Nick Loeb, care a iniţiat în 2015 un proces cu scopul de a proteja şi de a duce la termen doi embrioni congelaţi ai actriţei columbiene - două fetiţe -, care au fost creaţi în timpul relaţiei lor şi care ar fi urmat să vină pe lume cu ajutorul unei mame-surogat. Actriţa se opune acestui demers.

Cazul a luat o nouă turnură, după ce un proces iniţiat în baza ”dreptului la viaţă” a fost demarat în numele embrionilor ”Emma” şi ”Isabella”, cele două ovule fertilizate ale actriţei Sofia Vergara - create în 2013 - împotriva actriţei columbiene, precizează New York Post.

Noul proces a fost iniţiat în Louisiana, un stat tradiţional favorabil politicilor ”pro-viaţă”, care oferă o protecţie legală specială pentru embrionii congelaţi. Pe lista reclamanţilor se află şi James Carbonnet, ”depozitarul” legal al embrionilor.

În documentele depuse în instanţă se afirmă că ”Emma” şi ”Isabella„ au fost private de dreptul lor de a moşteni un fond special creat pentru ele în Louisiana, deoarece nu li s-a permis să se nască.

Reclamanţii cer ca embrionii congelaţi să fie predaţi lui Nick Loeb şi să fie implantaţi în uterul unei mame-purtătoare, pentru a putea să se nască şi să beneficieze de acel fond special, din care sunt finanţate şi programe de asistenţă medicală şi de educaţie.

Documentele solicită, de asemenea, ca Sofia Vergara să fie decăzută din drepturile sale parentale şi ca vedeta americană să achite cheltuielile de judecată ale fostului ei logodnic.

Sofia Vergara - care este în prezent căsătorită cu actorul Joe Manganiello şi are un fiu în vârstă de 24 de ani, Manolo, dintr-o relaţie anterioară - şi Nick Loeb au semnat un contract cu ART Reproductive Center din Beverly Hills atunci când au creat embrionii în 2013, care stipulează faptul că niciunul dintre cei doi foşti parteneri de cuplu nu va putea să folosească embrionii fără acceptul celuilalt.

Totuşi, iniţiatorii noului proces consideră că acel acord ar trebui declarat nul, deoarece nu precizează ceea ce ar trebui să se întâmple cu cei doi embrioni în cazul în care Sofia şi Nick se vor despărţi. Ei mai spun că acordul violează, de asemenea, legislaţia din California şi din Louisiana.

Iniţial, Nick Loeb a demarat un proces pentru a proteja embrionii, în California, dar a renunţat la acel dosar la începutul acestei săptămâni, după ce un judecător a decis în favoarea actriţei în vârstă de 44 de ani. Avocaţii vedetei au depus în instanţă o cerere prin care i-au cerut lui Nick Loeb să dezvăluie în sala de judecată identităţile a două dintre fostele sale iubite, care au suferit avorturi spontane în timpul relaţiilor lor cu omul de afaceri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Dezvăluiri după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins. Ce a pățit înainte de primul tur de la Paris
Digi FM
Câți bani câștigă Ștefan Bănică pentru un spectacol. Onorariul e pe măsura popularității sale
Pro FM
Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți...
Film Now
Elizabeth Hurley are o siluetă impecabilă la aproape 59 de ani. Imaginile din vacanță au făcut furori pe...
Adevarul
Cum ar arăta Bucureștiul dacă politicienii s-ar ține de promisiunile din campanie
Newsweek
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Digi FM
Soția lui Cristi Tănase, acuzații teribile la adresa lui: „A strâns-o pe mama de gât!” Fotbalistul, extrem de...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...