A venit Moş Nicolae

Data publicării:
MOS NICOLAE MAGAZIN

Ca în fiecare an, Moş Nicolae, primul care aduce cadouri în această lună specială, a fost aşteptat cu nerăbdare de toţi copii care au fost cuminţi şi care şi-au lustruit ghetele. Părinţii, au fost ajutoarele bătrânelului darnic şi în acest an şi s-au pregătit cum se cuvine pentru o noapte magică.

Daria Armanu este o mămică care a pornit la cumpărături cu un buget de 100 de lei, cu scopul de a-l ajuta pe Moş Nicolae să îi pună în ghetuţele copiilor ei jucăriile pe care aceşta le doresc de mult timp.

"Ei aşteaptă cu drag momentele astea. Moş Nicolae, Moş Crăciun, cadourile şi dulciurile pe care le primesc", spune Daria Armanu.

Pentru că jucăriile şi dulciurile nu pot lipsi din ghetele copiilor, părinţii şi-au stabilit bugetul maxim pentru a le face surprizele dorite celor mici, cel puţin 100 de lei.

Marile magazine au pregătit încă din octombrie standurile speciale pentru sărbătorile de iarna, iar vânzările au început să crescă semnificativ.

Forfota din magazine nu se va opri aici pentru că urmează pregătirile pentru noaptea specială de Crăciun, atunci când copiii aşteaptă cadouri mai multe şi mai însemnate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri