Amenzi pentru depozitarea gunoiului

Data publicării:
AMENZI GUNOAIE

Kiss Ildiko a început curăţenia de primăvară, aşa că astăzi, pubela pe care o are a devenit neîncăpătoare pentru deşeuri. Aşa că pungile adunate le-a sprijinit pe lângă. Pentru că acest lucru este complet interzis de luna aceasta, ea a primit astăzi un avertisment din partea poliţiei locale.

"Am făcut curat în dulap şi am pus în saci şi am zis să nu aruncăm în container, că e păcat de ele. Vine unu sărac şi îl ia şi se îmbracă. Acum am înţeles, că am văzut containere afară şi am zis că nu mai punem aici", spune Kiss Ildiko.

Firma de salubritate oferă gratuit pubele de depozitare a deşeurilor.

"Punerea în altfel de recipiente decât cele standardizate afectează în mod destul de grav imaginea oraşului, ambientul şi mediul înconjurător", declară Marcel Suciu - şef serviciu colectare, firmă de salubritate.

Poliţiştii au dat în ultimele trei luni peste 30 de amenzi pentru depozitarea deşeurilor pe domeniul public, în valoare totală de aproximativ 25.000 de lei.

"Cuantumul de amenzi este pt persoane fizice de la 500 la 1.000 de lei iar pt persoanele juridice de la 1.000 la 2.000", declară Dragoş Ioniţă - şef birou intervenţii, Poliţia locală, Braşov

Persoanele care au nevoie de mai multe pubele, pot face solicitări la compania de salubritate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri