FOTBAL. Vor victorie contra campioanei Steaua Bucureşti

Data publicării:
FOTBAL FC BV 251013-1

Brașovenii sunt la un singur loc de zona retrogradării și au parte de un program infernal în continuare, cu o deplasare la Dinamo București și vizita celor de la CFR din etapele viitoare.

"Este un joc foarte dificil, suntem conștienți de asta. Steaua este la acestă oră cea mai puternică echipă din România. Dar noi avem șansele noastre pe care vrem să le jucăm până la capăt. Jucăm acasă și vrem să facem un joc bun", declară Davide Dias - jucător FC Brașov 

Stegarii se bazează, în meciul cu roș-albaștrii, pe un palmares pozitiv în ultimii opt ani, când au pierdut o singură dată pe teren propriu. Victoria din sezonul trecut, 3 la 1 după golurile lui Buga, Batin și Păun, a trupei pregătite pe atunci de Adrian Szabo, este un bun motivator pentru meciul de la finalul acestei săptămâni.

"Trebuie să ne agățăm și de aceste elemente. Tradiția poate fi, din punct de vedere mental, un atuu precum și o motivație în plus. Pentru Steaua este dificil de fiecare dată când vine aici și trebuie să profităm de asta", Daniel Fonseca, jucător FC Brașov.

Până acum, interesul publicului nu este unul foarte mare pentru acest meci, iar cei de la FC Brașov nu au vândut decât câteva sute de bilete și abonamente. De astăzi și până în ziua meciului, tichetele sunt puse în vânzare la casele de bilete ale Stadionului Tineretului, la preţuri cuprinse între 30 de lei la peluză și 50 la sectoarele S și T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri