HOCHEI. Probleme pe gheaţă pentru Corona

Data publicării:
HOCHEI CORONA BV

Elevii lui Greg Lindqvist au pierdut pe rând cu HSC Miercurea Ciuc şi Ferencvaros şi au ieşit din locurile de play-off. În faţa ciucanilor, braşovenii au cedat cu 4 la 2, deşi au condus la începutul celei de a treia reprize cu 2 la 1.

Pentru Corona au înscris Whers şi Virag. A urmat apoi dezastrul cu Ferencvaros, când galben-albaştrii au cedat cu 7 la 4, oaspeţii conducând la începutul reprizei a treia cu 6 la 1. În partida contra maghiarilor au înscris pentru Corona, Whers, Pisarenko, Bonar şi Saluga.

Reacţia din partea conducerii braşovene este anunţată în cursul acestei săptămâni, conducătorii Coronei fiind decişi să i-a măsuri drastice pentru a opri panta descendentă pe care se află braşovenii, după un început de sezon foarte bun.

Până la mutările şefilor, hocheiştii au un examen extrem de tare în acestă seară, tot în Liga Mol. În patinoarul Olimpic, gazdele vor întâlni campioana ultimelor două ediţii, Dab Docler. Partida începe de la ora 19:00 şi este transmisă, în direct, de Digi24 Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri