Lucrările la tronsonul I al ocolitoarei, în conservare

Data publicării:
OCOLITOARE 091213

Pe data de 24 iulie Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi a reziliat contractul cu firma austriacă Alpine Bau, care construia tronsonul 1 al ocolitoarei Braşovului. Şi asta, din cauză că firma a intrat în faliment. Lucrările au fost abandonate la sfârşitul lunii iulie, iar şantierul a intrat în conservare.

Compania de Drumuri vrea ca, până la sfârşitul acestui an să organizeze o nouă licitaţie pentru a finaliza tronsonul ocolitoarei.

"Documentele pentru lcitaţia de atribuire a viitoarelor contracte sunt la ANRMAP. Aşteptăm validarea documentaţiei şi sperăm ca până la sfârşitul anului, documentaţia să fie publicată pe SEAP", declară Narcis Neaga, director general CNADNR

În aproape un an constructorul a reuşit să asfalteze o parte din drum, însă acum, odată cu venirea iernii, lucrările au rămas în bătaia vântului. Până când tronsonul 1 al ocolitoarei Braşovului va fi gata, şoferii sunt nevoiţi să circule pe un drum lăturalnic, improvizat, care se strică pe zi ce trece.

Compania de drumuri nu poate repara această şosea pentru că nu mai erau prevăzuţi în buget bani pentru aşa ceva. Şi asta pentru că noua ocolitoare ar fi trebuit să fie gata la această dată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri