Prima zăpadă umple Poiana Braşov de turişti

Data publicării:
TURISTI POIANA 041013

Zăpada a venit ca un cadou neaşteptat pentru hotelierii din Poiana Braşov. În mod normal, lunile de toamnă sunt moarte pentru staţiunile montane, dar de această dată hotelierii au sărit direct la iarnă şi au pregătit deja oferte pentru acest sfârşit de săptămână.

"Avem şi o ofertă last minute. Începând de mâine, 55 de euro camera dublă standard, 115 euro, apartamentul executive. Toţi oaspeţii noştri doresc să vadă zăpadă, să vină la munte. Ne-au sunat să ne întrebe dacă se schiază", declară Daciana Pintilie - PR hotel Poiana Braşov.

Zăpada i-a luat prin surprindere şi pe turiştii care au ajuns la munte, întâmplător, în această perioadă. Eva e plecată de câţiva zeci de ani în Australia. De o săptămână a venit în vizită în România şi se aştepta să găsească o toamnă cu soare şi în nuanţe ruginii.

"N-am venit deloc pregătită de iarnă. A trebuit să-mi iau cizme de aici, pentru că eu am venit în sandale", povesteşte Eva.

Şi pe Valea Prahovei gradul de ocupare în hoteluri şi pensiuni depăşeşte 50%, semn că turiştii se pregătesc pentru sezonul de iarnă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri