Scandal la poarta uzinei Roman 

Data publicării:
SCANDAL ROMAN

Unul dintre paznicii de la poarta uzinei Roman a fost agresat de mai mulţi indivizi care au vrut să intre cu forţa în fabrică. Bărbatul a povestit că a fost îmbrâncit şi lovit puternic în zona ochiului drept. A apucat să sune la 112 şi imediat a venit poliţia. O ambulanţă l-a transportat pe paznic la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

"Cred că au fost în jur de vreo 20. Au tras de haine, vă arăt hainele rupte, telefonul din mână, tomfa. Mi-au băgat ochiul în orbită, m-au prins şi prin spate şi ochelarii mi i-au făcut praf", spune Gheorghe Sava - paznic. 

Ulterior, la poarta uzinei Roman a apărut şi omul de afaceri Ioan Olaru, care a pătruns cu scandal în incintă.

Omul de afaceri susţine că a venit în fabrică să inventarieze halele de producţie care îi aparţin prin decizia definitivă şi executorie a instanţei.

"Nu ştiu ce a fost... ce incident. A fost un paznic agresat la poarta Roman. Deci asta, mergem pe stradă, nu cred că m-aţi văzut pe mine, eu acum am venit că am fost în altă parte şi o să mergem să continăm... astea inventarele", susţine Ioan Olaru - om de afaceri. 

De cealaltă parte, cei care îi reprezintă interesele omului de afaceri Ioan Neculaie spun că Ioan Olaru nu are niciun drept să intre cu forţa în uzină.

"Am fost luaţi prin surprindere de către domnul Olaru, pe forme nelegale, fără niciun fel de drept, au intrat peste noi, ne-au bătut paznicii la poartă şi au intrat cu forţa peste noi", povesteşte Lucian Barna - administrator Roman SA.

"Această proprietate, dacă veţi verifica la Registrul Comerţului, aparţine ProRoman: Pro Roman deţinută de domnul Olaru, are este o societate în insolvenţă şi deocamdată Roman SA are un consiliu de administraţie, care este în vigoare la această dată", spune Roxana Bălan- director comercial la Roman SA . 

Intervenţia Poliţiei şi a Jandarmerie a calmat spiritele. Ambele tabere susţin că deţin dreptul de proprietate pe platforma ROMAN SA, drept pe care îl dispută în instanţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri