SIBIU. O femeia a suferit arsuri din cauza unei explozii puternice, care i-a zguduit locuinţa

Data publicării:
EXPLOZIE SIBIU BETA 040913

Explozia a avut loc la parterul unei case dintr-un cartier mărginaş al Sibiului. Proprietara clădirii a vrut să aprindă aragazul în bucătărie şi atunci a început coşmarul. Femeia povesteşte că nu a simţiti miros de gaz şi că n-a mai avut probleme cu gazul până acum.

Bubuitura puternică a fost auzită de vecini, care au văzut cum bucăţi din acoperişul unei locuinţe se prăbuşesc pe asfalt. Oamenii au sunat imediat la 112. La faţa locului au ajuns un echipaj de pompieri şi o ambulanţă SMURD, care a transportat-o pe femeie la spital. 

"Pacienta este policontuzionată în urma deflagraţiei, este cu arsuri de gradul 1 la nivelul membrelor superioare, arsuri de gradul 2 la nivelul feţei, toracelui anterior şi posterior", doctor Mirela Bădescu, medic SMURD Sibiu.

Chemaţi de autorităţi, la faţa locului au ajuns şi lucrătorii firmei distribuitoare de gaz, care au luat măsurile necesare pentru a evita încă o deflagraţie.

Cel mai probabil, explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze. În urma incidentului, au fost avariaţi pereţii interiori şi acoperişul casei. Pagubele se ridică la câteva zeci de mii de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri