Cozi pentru locurile de parcare

Data publicării:
060114 cozi pt locuri

"Primul venit, primul servit". Este principiul după care autorităţile locale din Cluj-Napoca distribuie locurile de parcare libere din oraş. Acesta este şi motivul pentru care, în prima zi de funcţionare a ghişeelor, clujenii s-au aşezat cu noaptea în cap la coadă.

"Am venit să depunem cerere pentru parcări. De 4 ani vin şi tot aşa pe la 5.00, 5.30, cel târziu 6.00 vin aici şi tot vin în fiecare an", spune un clujean venit să solicite un loc de parcare.

În Cluj-Napoca sunt amenajate peste 32.000 de locuri de parcare

"În baza regulamentului de acordare a locurilor de parcare, primează vechimea cererii. Prima cerere este prima luată în considerare. Până în 31 martie, toţi cei care deţin locuri de parcare din cartiere au ocazia să îşi achite abonamentul pentru anul în curs. În caz contrar, aceste locuri se vacantează urmând să fie distribuite automat celor care depun cereri în aceste zile", precizează Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al primăriei clujene.

Înghesuială a fost şi la ghişeele unde se achită taxele şi impozitele locale. Cei care îşi achită dările până în 31 martie beneficiază de o bonificaţie de 10%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri