Fotbal. Pe picior de plecare. CFR Cluj pierde jucători din cauza problemelor financiare

Data publicării:
cipri deac

Neplătiţi de mai multe luni, jucătorii formaţiei feroviare şi-au pierdut răbdarea.

"Vă spun sincer, în aceste condiţii, dacă nu se schimbă nimic, nu ştiu, este foarte greu. Nu vreau să spun acum ce voi face în viitor, dar aşa nu se mai poate", a spus Ciprian Deac.

Gyor, echipa antrenată de fostul antrenor al CFR-ului, Vasile Miriuţă, şi-a manifestat interesul pentru mijlocaşul CFR-ului.

"Recunosc că am vorbit cu dânsul, mi-a spus condiţiile de acolo, dar nu am vorbit despre tranferul meu, în niciun caz. Din punctul meu de vedere, ar fi, cred, un pas înapoi, dacă aş alege această variantă", a afirmat fotbalistul.

Deac a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR şi poate negocia cu alte echipe.

"E greu, am 28 de ani, să mă gândesc că voi ajunge la un club imens. Trebuie să fiu realist, să fiu cu picioarele pe pământ. Din acest moment, trebuie să mă gândesc la ce voi strânge pentru că, ştiţi, după ce termini viaţa de sportiv, mai ai încă o viaţă înainte", a mai spus Ciprian Deac.

Pe prima scenă a fotbalului românesc, fotbalistul a mai evoluat la Oţelul Galaţi şi Rapid Bucureşti. Jucătorul a cucerit 7 trofee cu CFR Cluj, două titluri naţionale, 3 Cupe ale României şi două Supercupe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri