Se poate şi mai bine la U Mobitelco

Data publicării:
mobitelco

"Am avut şi puţin ghinion prin prisma programului. Am avut mai multe meciuri în deplasare, cu toate echipele din primele 4 am avut meciuri în deplasare, puteam să mai câştigăm un meci sau două în deplasare şi chestia aia ne ajuta chiar să fim pe primele două locuri", spune Mihai Silvăşan, jucător la U Mobitelco BT Cluj.

U Mobitelco ocupă locul 4 în clasamentul Ligii Naţionale de baschet masculin. Printre remarcaţii formaţiei clujene în acest sezon se află şi americanul Josh Sparks, care are o medie de 13 puncte şi 6 recuperări pe meci.

"Un jucător surprinzător, un profil de jucător pe care nu l-am mai întâlnit niciodată. Nu am jucat cu el şi nici nu prea am mai văzut în România. Poate să se apere începând de la poziţia unu, până la poziţia patru la oricine, foarte atletic, foarte spectaculos, de aceea e şi iubit de public", precizează jucătorul Mihai Silvăşan.

Căpitanul lui U Mobitelco a avut şi un mesaj pentru fanii formaţiei clujene la final de an 2013: "Vă doresc un an nou fericit, plin de bucurii şi împliniri! Vă doresc să fiţi mai buni, mai muncitori şi să aveţi parte de un 2014 mai bun decât 2013!"

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri